8

Szívbemarkoló nyergesvontató

The Rug , 2010.08.29. 12:58

 

 

Kedves Mindenki

Az utóbbi időben nagyon csendben voltunk. Rengeteg mindent terveztünk, rengeteg mindent ígértek nekünk és mi is nektek és ebből néhány nem is jött össze. Aztán később átgondolva rájöttünk hogy nem a még ki nem adott album hiánya, az eggyel kevesebb koncertek száma vagy a sziget nagyszínpadon történő fel nem lépésünk a lényeg. A lényeg pont az ami közel egy éve történt, az amivel anno ezt a blogot elkezdtünk az első bejegyzésben foglaltakkal: hogy csak zenélünk, nektek, nekünk, másoknak. Nincs miértje. Ettől marad az egész tiszta, lecsupaszított, minden vágytól mentes. Soha nem is szólt ez többről, és soha nem is akartuk hogy több legyen.

Bizonyára tudjátok, hogy Ádám szeptembertől már Törökországban éli életét és folytatja egyetemi tanulmányait interkulturális therug képviselőként, Bobek Szegeden lesz a biológusok Istenmagja, a Nyúlsrác pedig Pécsen diplomázik, illetve pszichológizál denagyonnagyon. Az így kapott térbeli háromszög egyes pontjai pedig - légvonalban - akár 1500 kmre is lehetnek egymástól, ami megnehezíti a zenekari próbák, koncertek, spontán tópartos összejövetelek számának akár a fenntartását is. De még mielőtt elköszönünk és zokogva a billentyűzetre borolunk lenne egy kérésünk a sok padlizsándal után: maradjatok ugyanolyanok mint amik most vagytok, mert ez a lényeg. Persze, valakinek majd rövidebb lesz a haja, valakinek meg vörös, lehet, hogy magasabbak is lesztek még pár centivel sőt lesz aki szánkós balesetben elveszíti az egyik kesztyűjét, de belül maradjatok ugyanilyen összetartóak, tópartozzatok, zenéljetek, nindzsáskodjatok, de csak azért mert már csak 300-at kell aludni és újra lesz therug egyben mindennel együtt cukorral, borssal, minden mi jóval.

Sziasztok és köszönjük az elmúlt 1 évet! Nélkületek nem lett volna olyan amilyen :)

u.i: Természetesen mint mindig azért most is lesz meglepetés csomagunk amiről még nem tudtok de hallani fogtok ;) szóval figyeljetek még

 

 

Címkék: zenekar tőletek

 

A bejegyzés trackback címe:

https://therug.blog.hu/api/trackback/id/tr862256234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Rug 2010.08.29. 13:07:37

Most újra átolvasva a bejegyzést arra jutottam hogy ha összegyűjtünk egy magán - therug air force one - repülőgépre egy kisebb összeget akkor akár próbálni is tudunk meg fellépni fehérváron. Persze ennek úgy érzem kicsi az esélye.

Bobeck 2010.09.14. 16:51:46

sajnos én repülőgépet Sem vezethetek :D ugyhogy maradtok ketten, vagy mit szolnátok hozzzá, hogyha megpályáztatnánk?
The Rug Air Force One légiutaskisérő és sofőr állás:
Sokat utazol, szeretsz repülni, nézni ahogy szállnak az égen a madarak?

Bobeck 2010.09.20. 18:13:46

Jóútat Ádám! Hiányozni fogsz :)

Bobeck 2010.09.20. 18:14:42

Jó utat Ádám! hiányozni fogsz!

Bobeck 2010.12.25. 00:56:54

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánunk! <3 <3 <3

Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy elsőként küldjek távolbaszakadt-frissenhazateleportált Ádám barátunknak, zenésztársunknak egy hatalmasnagy virtuális névnapi köszöntőt, kézfogást, vállveregetést :)

Bobeck 2010.12.25. 00:58:42

nektek is boldog karácsonyt Skacok! :)
rug & roll :D

Bobeck 2011.01.10. 16:20:05

Az elmult pár napban próbáltam szavakba préselni a gondolataimat, de küszködök vele most ezekben a percekben is. Legszívesebben mindenkit a hónom alá kapnék és megölelgetnék.:)
Nagyon sokat jelentetek nekem!
valóra váltottátok az álmom, úgy hogy resszkessetek mert "Begyszóra" mindenkinek könyörtelenül meg fogom hálálni :)
mégis, a barátságotok a legszebb ajándék!

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása